Toon Bierman, piano.

Toon Bierman is in 2007 afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij Joop Albracht. Hij heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Håkon Austbø, Mikhail Vosskressensky, Jan Wijn, Marie-Laur e Boulanger, Vladimir Tropp, Pascal Devoyon, Rian de Waal, Michael Davidson, Charles Neidich en Alan Weiss.
Hij heeft deelgenomen aan diverse concoursen en festivals.
Zo was hij prijswinnaar van het Prinses Christina Concours in 1999 en 2001, was nauw betrokken bij Traces of Voices en Traces of Rythm en won in 2006 de juryprijs van moderne muziekserie De Link.
Vanaf 2005 studeerde hij tweede fase piano bij Joop Albracht, Jan Gruithuizen en Marie-Laure Boulanger en richtte zich hierbij in diverse ensembles op de piano- en kamermuziek van de twintigste eeuw. Samen met klarinettiste Anne Swinkels vormt hij sinds 2004 Duo Kandinsky. Zij namen in 2006 de beide Brahmssonates en het Grand Duo Concertant van Weber op in de serie Jong Talent van de KRO-radio en gaven succesvolle concerten op o.a. de UITmarkt 2006 en 2007. In november 2007 namen zij voor de Concertzender o.a. de derde sonate van Max Reger en de sonate voor klarinet en piano van Edison Denisov op.
Sinds 2009 is hij werkzaam als repetitor aan het Fontys conservatorium te Tilburg en op projectbasis werkzaam bij De Nationale Reisopera in Enschede. Tevens is hij vaste kracht bij Lunapark, een ensemble dat zich op hedendaagse muziek richt.